Attentie

Google Geocoding API error: The request was denied.

Gerbranda State

Pietersbierum

Gerbranda State is een veelzijdig biologisch dynamisch bedrijf met akkerbouw, groenteteelt, melkgeitenhouderij en een zorgboerderij.
De boerderij is in handen van twee stellen; Asse en Veronica Aukes en Sander en Marjolein Koster.

We hebben in ons nieuwe pand, gerealiseerd voor de zorgboerderij, een mooie winkel. Daarin verkopen we producten van eigen land aangevuld met die van biologische buren.Wat je koopt in onze winkel is altijd een vers seizoensproduct. In het voorjaar hebben we onder andere; spinazie, lenteui, bosbiet, rabarber en sla.

In de zomer verkopen we lekkere zomergroentes; tomaten, komkommers, sla, bonen en natuurlijk onze favoriet; de Gerbranda aardbeien!

Op het akkerbouwgedeelte van het bedrijf telen we vooral herfst en wintergewassen die in deze tijd volop te krijgen zijn; wortels, rode bieten, bloemkool en pompoenen. Verder hebben we in deze tijd bijvoorbeeld uien, spruitjes en witlof.

Naast de groentes verkopen we het jaar rond; aardappelen, eieren, diverse sappen, koeienkaas en natuurlijk geitenkaas.

Als klant op Gerbranda State kunt u desgewenst een kijkje nemen in de tuin en daar zelf uw bloemen en aardbeien plukken. We zijn daarnaast aangesloten bij het Pieperpad. Deze fietsroute gaat langs verschillende aardappeltelers en restaurants waarbij u informatie kunt krijgen over de teelt.

De boerderij winkel is dagelijks geopend van 8.30 tot 18.00 uur.

Adres

  • Straat: Hoarnestreek 9
  • Postcode: 8856 RV
  • Plaats: Pietersbierum
  • Land: Nederland

Contact