Schaal- en schelpdieren

Bioweb

Bioweb

Friesland

Bij Bioweb besteld u met het gezondste gemak uw boodschappen zo vaak en zo veel als u maar wilt. Onze webwinkel is 24 uur per dag, 7 dagen per week open. Onze 'sluitingstijd' is elke woensdag 11 uur precies, bestellingen na die tijd worden automatisch meegenomen voor de volgende bezorgweek.
Boodschappen die gedaan zijn voor woensdag 11 uur worden de vrijdag daar op volgend bezorgd, onze bezorgregio is de provincie Friesland.

Meromar Seafoods B.V.

Meromar Seafoods B.V.

Harlingen

Meromar Seafoods B.V. is een dynamisch familiebedrijf binnen de Nederlandse schaal- en schelpdierensector dat haar thuishaven in Harlingen heeft gevestigd. Verschillende producten op schaal- en schelpdiergebied kunnen na een nauwkeurige selectie op maat geleverd worden in zowel vers als diepvriesvorm.

Veltman Visservice

Veltman Visservice

Harlingen

Veltman Visservice is een begrip wanneer het gaat om inkoop, verwerking en leveren van een groot assortiment aan vissoorten. Direct vanuit zee, vers in de keuken.

Vishandel Metz

Vishandel Metz

Nes Ameland

In het centrum van het mooie dorp Nes kunt u bij "Vishandel Metz' terecht voor de Amelander Kokkels en Harderfilet.  De harders worden op ambachtelijke wijze, met staande netten, gevangen in de Noord- en waddenzee rondom het eiland. De vis wordt daarna direct geleverd aan de Vishandel zodat absolute versheid gegarandeerd is. De harders worden op diverse manieren verwerkt en bereid. U kunt de harderfilet ter plaatse nuttigen in het sfeervolle eetgedeelte van de zaak of meenemen voor eigen bereiding.