Schoeisel/Klompen

Atelier Fryskes

Atelier Fryskes

Kimswerd

Fryskes

Op-en-top Friesland! De klompjes van Fryskes zijn met de hand gemaakt van pure, eerlijke materialen. En ze zijn op-en-top Friesland: geïnspireerd op het landschap en de traditionele Friese tradities en gebruiken. Maar dan elegant én comfortabel vertaald naar nu!

Bezoekboerderij de Gèskieker

Bezoekboerderij de Gèskieker

Kinnum Terschelling

Naast onze rundvleespakketten kun je in de boerderijwinkel ook terecht voor lekkere eilandsouvenirs, Terschellinger kaas, verse eieren, aardappels, uien, verschillende soorten thee, Hollands keukentextiel, buitenspeelgoed voor de kinderen, sokken en sloffen en andere originele cadeautjes met een knipoog naar de boerderij.

friese-produkten

friese-produkten

Leeuwarden

Friese-producten.nl. Friesland's goedkoopste en grootste webwinkel Friese producten, kado's en Friese souvenirs. Ruim 1217 Friese artikelen en Friesland souvenirs uit voorraad geleverd. Vandaag besteld, (over)morgen in huis!

Kaasboerderij De Pieter Peit’s Hoeve

Kaasboerderij De Pieter Peit’s Hoeve

Lies Terschelling

In het kaaswinkeltje verkopen wij naast onze eigen kaas, yoghurt en boter ook andere Eilander producten. U vindt er onder meer blueberry- en cranberryjam, honing en mosterd. Er is tevens een keur aan boerderijspeelgoed, keukengerei, klompen en allerlei souvenirs.

Schapen- en koeienboerderij Halfweg

Schapen- en koeienboerderij Halfweg

Terschelling West

Op onze boerderij melken we schapen en koeien. Van hun verse volle melk maken wij op ambachtelijke manier schapen- en koeienkaas. De kaas wordt in onze boerderijwinkel en bij andere winkeliers op het eiland verkocht. Op de boerderij is altijd wat te beleven. Wilt u het leven op de boerderij van dichtbij meemaken, kom dan eens langs.

Scherjon’s Klompenmakerij en Klompenmuseum

Scherjon’s Klompenmakerij en Klompenmuseum

Noardburgum

In Scherjon’s klompenmakerij worden nog elke dag klompen gemaakt. En hoewel dat vroeger heel normaal was, is dat vandaag de dag uniek. Heeft u altijd al willen weten hoe dit in zijn werk gaat? Of wilt u wat meer weten over de geschiedenis van de klomp? Kom naar het klompenmuseum en ervaar het zelf!

Van Buren Bolsward BV

Van Buren Bolsward BV

Bolsward

Schapenvachten en Koeienhuiden, leerlooier sinds 1861
Generaties ervaring in de verwerking van schapenvachten tot prachtige producten.