Vruchten ijs

Ambachtelijk Kwaliteits IJs de Boer

Ambachtelijk Kwaliteits IJs de Boer

Rotsterhaule

Wij, Ypie en Ynse (gediplomeerd broodbanketbakker en gespecialiseerd ijsbereider), bereiden ijs op een ambachtelijke wijze, welke u in vele smaken en variaties bij ons kunt kopen. Ons assortiment bestaat uit ongeveer 75 soorten roomijs. Van het sorbetijs kunnen wij u ongeveer 80 verschillende smaken aanbieden. Wilt u eens iets anders dan anders:een speciale smaak of combinatie, wij maken het allemaal voor u!

Bioweb

Bioweb

Friesland

Bij Bioweb besteld u met het gezondste gemak uw boodschappen zo vaak en zo veel als u maar wilt. Onze webwinkel is 24 uur per dag, 7 dagen per week open. Onze 'sluitingstijd' is elke woensdag 11 uur precies, bestellingen na die tijd worden automatisch meegenomen voor de volgende bezorgweek.
Boodschappen die gedaan zijn voor woensdag 11 uur worden de vrijdag daar op volgend bezorgd, onze bezorgregio is de provincie Friesland.

IJsboerderij Boereiis

IJsboerderij Boereiis

Akkrum

Tussen Terherne en Akkrum staat een “Stjelp” boerderij. De vlaggen en vooral de speeltuin aan de voorkant verraden dat dit niet zomaar een boerderij is. Het is IJsboerderij ‘Boereiis’. Op zomerse dagen stikt het er van de fietsen. Voor veel dagjesmensen die een mooi rondje in Fryslân fietsen is de IJsboerderij een populaire en smakelijke stop tijdens hun fietstocht. Ook gezinnen met kinderen weten de ijsboerderij te vinden voor een leuk uitstapje.

IJsboerderij de Saks

IJsboerderij de Saks

Steggerda

Op deze monumentale boerderij wordt op ambachtelijke wijze boerderij ijs gemaakt. Natuurlijk zonder kleur-geur en conserveringsmiddelen toe te voegen.

IJsboerderij Margje 24

IJsboerderij Margje 24

Workum

Het allerlekkerste roomijs met diverse smaken. Hier volgt een greep uit ons ijs-assortiment: Aardbeienijs, Bananenijs, Caramelijs, Advocaatijs, Boerenjongensijs, Cookiesijs, Citroenijs, Yoghurtijs, Smurfenijs, Stracciatellaijs, Hazelnootijs, Chocoladeijs en Vanilleijs. Zo nu en dan proberen we een nieuwe smaak uit.