Attentie

Google Geocoding API error: The request was denied.

Streekwinkel Singel

Jubbega

Van Waddendelicatessen tot Drentsgoed. In de Streekwinkel zijn naast streekprodukten ook bak & meel, chocola te koop. Daarnaast wordt verkocht wat de natuur biedt. in de oogstmaand zijn dat bijvoorbeeld tamme kastanjes of peren uit eigen boomgaard of aardbeien in voorjaar en zomer van onze doorbloejers.


Bakproducten

Maar ook bakproducten van Soezie, die alleen natuurlijk ingrediënten bevatten, en geschikt zijn voor het bakken van overheerlijke broodsoorten, zoals donker waldkorn of knapperig stokbrood. Deze producten worden ook gebruikt tijdens de workshops en demonstraties die in de winkel gegeven worden.
Zuivel

Een klein assortiment van hoofdzakelijk biologische zuivel. Kaas van het mes, jong, belegen, oud, kruiden, en ook belegen geitenkaas van het merk Hooidammer. Deze kaas wordt gemaakt in Heerenveen. Volle melk, karnemelk, volle yoghurt, rijstepap, griesmeelpap, van het merk de Weerribben. fetablokjes van de Molkerij en volle kwark van De Bûterblom.

De verse zuivel wordt iedere donderdag aangeleverd. Eieren zijn er van de eigen kippen. Daarnaast koopt Greet 1 kilo kaasjes van omringende kaasboerderijen in, voor pakketjes, evenals Machaire en Maxhedoux (zacht geitenkaasjes).

Oogstmaand

Daarnaast wordt verkocht wat de natuur beidt. in de oogstmaand zijn dat bijvoorbeeld tamme kastanjes, peren en appels uit eigen boomgaard of aardbeien in voorjaar en zomer.
Cadeaumand

Er kunnen ook cadeaumanden samengesteld worden in diverse soorten en maten, met houdbare producten of juist met verse en leuke streekprodukten.

Adres

  • Straat: Singel 23
  • Postcode: 8411 CJ
  • Plaats: Jubbega
  • Land: Nederland

Contact

  • Mobiel: +31 (0)6-13030844
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.