Attentie

Google Geocoding API error: The request was denied.

Natuurslagerij Roosendaal

Drachtstercompagnie

De slagerij van Bernard en Ria Roosendaal kan met een gerust hart een veelzijdig bedrijf worden genoemd. In Drachtstercompagnie runnen zij Natuurslagerij Roosendaal. "Naast de slagerij hebben we ook een eigen worstmakerij. Tegenwoordig kom je dat niet zoveel meer tegen. Helemaal niet in de biologische tak. We verwerken dus van kop tot staart om het zo maar te noemen. Daarnaast hebben we ook onze eigen kleinschalige boerderij met tien Hereford koeien en zes Bonte Bentheimer varkens. Hiervan wordt een deel ook door ons geslacht. Verser kan niet."
"Al onze vleesproducten verkopen wij aan horeca, boerderijwinkeliers en natuurvoedingswinkels. Maar ook in ons winkeltje wordt ons vlees en vleeswaren verkocht. Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten vlees en vleeswaren van Hereford rundvlees, varkensvlees en lamsvlees. Ook gevogelte als kip en kalkoen verwerken en verkopen wij. Onze specialiteiten zijn echter verschillende soorten salami, waaronder geiten- en lamssalami, chorizo en Friesche droge worst. Verder verkopen we ook wijn en op bestelling maken we van onze producten leuke geschenkartikelen."
Bernard en Ria Roosendaal zijn in 1990 in Ede begonnen met een slagerij. In 2000 zijn ze naar Drachtstercompagnie verhuisd. "Hier konden we naast onze slagerij annex boerderij ook nog een zorgboerderij beginnen." Deze wordt geleid door Ria, die uit de zorg komt. Verstandelijk gehandicapten vinden hier een dagbesteding. De zorgboerderij en de slagerij; twee grote passies die samen hand en hand gaan."

Openingstijden: telefonisch op afspraak

Adres

  • Straat: Fallaetswei 19
  • Postcode: 9222 NM
  • Plaats: Drachtstercompagnie
  • Land: Nederland

Contact